• Wij zoeken jou

  Wij zoeken jou

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

023 524 90 81       info@nefligroep.nl

Wij zoeken jou

Werken bij de Nefli Groep is afwisselend, uitdagend en vernieuwend. Door de samenwerking tussen de verschillende bedrijven, maken onze professionals verschillende facetten van het grafische vak mee.Stagiaire DTP-er

Ben jij bijna afgestudeerd aan een grafische opleiding en zoek je een dynamische stageplaats? Dan is er bij Nefli plaats voor jou! 

Gevraagd
In deze functie loop je mee met het technische team en help je bij het opmaken van diverse online en offline uitingen. Je bent een pietje precies, hebt aandacht voor kwaliteit en je wil graag alles wat je geleerd hebt in de praktijk brengen. 


Senior DTP-er

Als senior DTP-er ondersteun je ons team van vormgevers. Je wordt verantwoordelijk voor de opmaak van al het drukwerk zoals advertenties, posters en brochures. 

Gevraagd
Als ideale kandidaat heb je ruime ervaring als DTP-er binnen de bureauwereld, ben je bekend met grafische drukprocessen en kun je drukklare PDF’s afleveren. Je kunt goed zelfstandig functioneren, bent stressbestendig en gewend aan het werken met deadlines. Je denkt mee met de vormgevers en werkt zeer nauwkeurig. In verband met grote drukte is het van belang dat je snel beschikbaar bent en gewend bent aan werken onder druk in een nieuwe omgeving. Uitstekende kennis van Photoshop, Illustrator en Indesign is gewenst.


Junior DTP-er

Ben jij net afgestudeerd aan een grafische opleiding en wil je als DTP-er aan de slag? Dan is hier een leuke startersfunctie voor jou! 

Gevraagd
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het technisch opmaken van diverse online en offline uitingen. Je bent een pietje precies, hebt aandacht voor kwaliteit, kunt goed zelfstandig werken en gaat gestructureerd te werk. Een afgeronde grafische opleiding en goede kennis van Photoshop, Illustrator en Indesign is een pre. 


Trafficer/Corrector

Heb jij een servicegerichte instelling en ben je een organisatietalent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gevraagd
Ben jij operationeel, klantgericht, daadkrachtig en nauwkeurig? Wil jij sturing geven als trafficer binnen ons team? Samen met de andere trafficers ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale performance. Door jouw hands-on-mentaliteit speel je tijdig in op veranderingen en monitor en signaleer je alles wat er op de vloer gebeurt. Daarnaast denk je mee in processen en procedures. Uitstekende kennis van de Nederlandse taal is een pre.


Stylist

Ben jij een creatieve stylist en kun je conceptueel denken en je goed verplaatsen in onze diverse doelgroepen en klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gevraagd
Als ideale kandidaat ben je creatief en heb je gevoel voor mode en trends. Bovendien ben je een flexibele en energieke persoonlijkheid. Daarnaast heb je ervaring in het stylen van poppen, als etaleur of als fotostylist en wil je deze kennis maar al te graag verder ontwikkelen. Je bent makkelijk in de omgang en kunt je goed aanpassen aan veranderende omstandigheden. Je hebt een positieve instelling en bent servicegericht naar collega’s en klanten. Klantvriendelijk, oplossingsgericht en stressbestendig zijn woorden die bij je passen.


 
 • Fotostudio

  Van productfotografie tot fashionshoots.

 • Audiovisueel

  Laat uw beeld tot leven komen.

   

 • DTP & Ontwerp

  Van schets en creatief voorstel tot volledig opgemaakte uitingen.

 • Database Publishing

  Beheer en produceer zelf uw promotiemateriaal met ons database publishing systeem.

 • Prepress

  Uw uiting drukklaar maken.